KEUNIKKAN VIVIX

VIVIX.

Sekarang ni kan heboh tentang minuman botanical yang tinggi polifenol ni. Banyak minuman ataupun jus polifenol di pasaran, tetapi ia tak boleh tandingi polifenol yang ada dalam vivix.


Vivix, hanya dari 4 bahan botanical sahaja.

  • Anggur Muscadine
  • Purple carrot
  • Polygonum cuspidatum
  • Elderberry Eropah

EKSTRAK DARIPADA BIJI DAN KULIT

Unik tak uniknya vivix ni, jus polifenol lain keluarkaan minuman berjus yang di ambil daripada isi buah untuk di jadikan jus, tetapi vivix ni uniknya ia diektraks daripada biji dan kulit sahaja. Isi tak ambik tau. Selama ni kita makan buah, kita akan buang biji dan kulit, padahal di kulit dan biji lah tinggi khasiatnya.

Dalam vivix, untuk di jadikan sebotol viVix tu, hanya ekstrak kulit dan biji sahaja, area yang power polifenol dan segala khasiat buah tersebut.

TANPA CAMPURAN APA-APA BAHAN LAIN TETAPI RASANYA SANGAT SEDAP

Jus polifenol lain dipasaran, kebanyakkan nya juga di ambik daripada buah Elderberry, kerana buah ini kaya dengan polifenol. Rasa buah elderberry ni sangat lah tidak sedap untuk di ambik begitu sahaja, sebab itu, kebanyaakkan jus polifenol di pasaran yang ada elderberry di tambah dengan gula tambahan untuk balancekan rasanya bagi sedap.

Tidak dalam vivix!!!

Dalam vivix, walaupun antara bahan botanicalnya ada ELDERBERRY EROPAH juga, Shaklee tidak menambah setitik air mahupun sebarang perasa tambahan untuk bagi sedaap. Tetapi uoollss kena sendiri rasa vivix tu, rasa nya sangat unik.

Apabila tersentuh dengan lidah, semuaa rasa, pahit sikit, kelat sikit , masam sikit dan hujungnya akan rasa manis, tak reti tau nak bagitahu macamana, uoolss kena rasa sendiri keunikkan rasa yang tak ada di mana-mana.

Rasa real yang Allah jadikan, tanpa tambahan apa-apa penyedap. Tapi sangat-sangat sangat sedap. Rugi siapa yang tak rasai kesedapan daripada biji dan kulit yang Allah jadikan ini.

TAK MEMBEKU DALAM FREEZER

Tak percaya ker? mana ada jus dalam bentuk cecair yang tak beku dalam freezer kan. Tetapi dalam vivix jer ada tau, cubalah uools letak vibix dalam freezer memang tak akan beku, ini kerana, minuman polifenol ini tak ada sebarang campuran air setitik pun.

Macam Tie cerita kat atas sana lah, ia di ekstrak daripada biji dan kulit bukan daripada isi, sebab itu tiada air setitik pun. Nak balance kan rasa nya bagi sedap pun tak ada sebarang perasa tambahan. itulah keunikkan yang tak ada pada jus polifenol jenama lain tau.

DI PATERNKAN

Vivix tidak boleh ditiru. Ia sudah di paternkan, nak dapat manfaat yang luar biasa daripada polifenol, nak dapat full dan high polifenol hanya boleh dapat dalam vivix sahaja.

Tak ada jus polifenol lain yang menyerupai vivix. Untung sangat siapa yang consume vivix. uolllss antara orang yang bertuah.

HARGANYA TAK MASUK DI AKAL

Cuba bayangkan nak dapat vivix sebotol tu memerlukan berapa banyak bahan-bahan untuk di campur, keadaan nya yang pekat. Dan kalau nak aambil daripada real food, kita tak mampu nak makan biji dan kulitnya. Semestinya kita akan buang, So susah nak dapat kandungan polifenol yang tinggi untuk badan kita.

Contoh harga sebiji buah anggur muscadine tu pun dan hampir ratusan ringgit. Untuk dapat vivix tu, beribu kut harga yang kita kena laburkan, ia sangat menguji kita tau, sangat-sangat.

Apabila melihat keunikkan dan kelebihan yang ada dalam vivix ni kan, harganya RM475 kalau bukan ahli sangat-sangat muraah. Dan pada bulan ni, July 2023, Shaklee buat promosi , 3 botol hanya RM1077.30 sahaja, dan dapat lagi cash back. Giler berbaloi murah.

Kesihatan lebih mahaal daripada sebotol vivix. Sehari hanya peruntukkan RM13.30 sahaja sehari jikalau harga normal.

TOLONG JAGA HINGGA KE SEL DNA

Kebiasaan jus di luar sana akan bagi manfaat badan badan sahaja. Tetapi khasiat polifenol dalam vivix ini sudah dikaji akan memberi perlindungan hingga ke SEL DNA kita, Sel DNA ni adalah sel paling kecil yang akan menjaga sel-sel badan.

Macamana kesihatan kita sekarang ni dipengaruhi oleh kesihatan SEL-SEL badan kita. Kerosakkan SEL_SEL badan kita , akan mempengaruhi tahap kesihatan seseorang. Dan DNA tu perumpamaan sebuah motherboard pada komputer, rosaknya motherboard tersebut, rosaklah komputer tersebut. kena beli baru lah alamatnya.

Tetapi sel-sel badan kita rosak, tak ada,di jual di mana-mana. Sel-sel badan kita akan mudah rosak oleh radikal bebas yang kita akan dapat daripada segala aspek. Seperti

  • Makanan fast food
  • cuaca, asap kenderaan
  • bahan chemical dalam alat solek
  • Bahan Chemical padaa bahan pencuci
  • Stress
  • banyakkkk lagi. yang kita tak nampak.

Vivix adalah minuman botanical yang sangat UNIK. Consumer nya adalah manusia yang sangat bertuah. Dan ini adalah investment, pelaburan kesihatan yang sangat hebat. Bukan untuk jangkamasa pendek sahaja, tetapi untuk jangkamasa panjang.

Untuk dapatkan vivix dengan harga istimewa, uoolsss jangan lupa tau tekan link di watsap Tie ni. 013-9721859

PENGEDAR SHAKLEE PAKA, DUNGUN, DAN KUALA TERENGGANU.

” INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTARLAH SEBAGAI AHLI SHAKLEE. ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN”

MODAL SERENDAH RM35 SAHAJA

PENGEDAR SELURUH NEGARA DI ALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI DAN ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA

FACEBOOK : Ctnatrah Che kamaruddin

instagram : natrah1212

Whatsap : 013-9721859

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *