BEZA VIVIX DAN RES-V

Assalamualaikum uoolss, dah baca ke Uniknya vivix di entry Tie sebelum ni? kalau belum baca meh tekan link ni. UNIKNYA VIVIX

Ramai yang kenal vivix tetapi ramai yang tak kenal resV kan? entry kali ni Tie nak cerita, apa perbezaan keduanya ni.

RAMUAN YANG BERBEZA

VIVIX

Terdiri daripada 4 bahan botanical yang power iaitu

  • Muscadine grape
  • polygonum cuspidatom
  • Purple carrot
  • Elderberry Eropah.

RES-V

Terdiri daripada 7 bahan yang tinggi polifenol.

  • Muscadine grape
  • Purple carrot
  • Japane knotweed
  • Red Grape
  • Blackcurrant
  • Chebulic Myroban
  • Pamogranate

RES-V LEBIH POWER DARIPADA VIVIX

Dengan penambahan 3 bahan botanical lagi ke dalam res-V sudah tentu, resV mempunya 30% lebih power daripada vivix. Ambil vivix sebelum ni dah rasa sangat power, tetapi dengan penambahan 30% lagi bahan dalam resV lagi best kesannya kepada consumer.

BERBEZA BENTUK

Vivix ramai yang tahu ia dalam bentuk cecair dan sangat sedap. Tetapi ResV dalam bentuk sogtfel yang sangat comel. bentuk softgel resV ni membolehkan dia senang di bawa ke mana sahaja. Dengan botolnya yang kecik dan kiut juga buatkan ia boleh letak dalam handbeg jer buat wanita.

RASA VIVIX UNIK

Tetapi tak boleh di nafikan, Vivix ni rasa sedap sebab rasanya, rasanya yang unik buatkan ramai peminat vivix, ResV tak ada rasa, hanya perlu telan sahaja.

CARA KENDALIKAN

VIVIX – Apabila dah di buka sangat di sarankan letak dalam chiller ataupun freezer, keadaan nya yang cecair dan tak ada bahan pengawet, ia tak sesuai letak di dalam cuaca luar. better letaknya dalam Chiller dengan keadaan suhu sejuk.

RES-V– Tak perlu pun letak dalam freezer, hanya letak kat suhu bilik sahaja.

HARGA BERBEZA

Vivix harga non member rm475 sebotol

Sekarang ni. pembelian vivix automatic dapat FREE MEMBERSHIP. Dan automatic juga ia menjaadi harga RM399 , FREE POSTAGE

RESV -pembelian RESV juga automatic dapat FREE MEMBERSHIP dan FREE POSTAGE dengan berharga RM428

Harga ke dua nya berbeza , ResV lebih sikit harganya daripada Vivix ,dengan pertambahan lagi 3 ramuan yang power polifenol.

KEKUATAN DAN KELEBIHAN

Antara kekuatan dan kelebihan Vivix;

  • Tagline yang Shaklee buat untuk Vivix adalah : Energy for life iaitu tenaga untuk kehidupan
  • 10% lebih power berbanding resveratrol tunggal
  • Memiliki 3 patern : gabungan polifenol , diproses secara Cold Filling Extraction, dan semulajadi, tanpa bahan pengawet dan cecair yang stabail
  • Dibuat daripada 4 ramuan
  • Digunakan untuk meningkatkan kesihatan
  • Dalam bentuk cecair
  • Jangka hayat setiap botol adalah selama 12 bulan sahaja
  • Sangat stabil dan berada di pasaran selama 11 tahun

Antara kekuatan dan kelebihan RESV

  • Tagline yang Shaklee bagi adalah Live Vibrantly
  • 30% lebih berkuasa daripada vivix
  • Memiliki 6 patent, 3 patents vivix di tambah dengan 3 patent baru.
  • Diperbuat daripada 7 ramuan hebat
  • Di gunakan secara tradisi untuk mengekalkan kesihatan
  • Dibuat dalam bentuk liquid softgel
  • Mudah di bawa ke mana sahaja terutama untuk travel
  • Tak perlu simpan dalam freezer
  • Jangka hayat setiap botol adalah selama 24 jam.
  • Didaftarkan secara rasmi di Malaysia dalam BAhagian Perubatan Tradisional dan Kontemporari.

YANG MANA SATU PILIHAN ANDA?

Kalau nak senang boleh dibawa ke mana saja, pilihlah resV , kalau nak rasa yang unik dan sedap boleh ambik Vivix. Kalau nak lebih tenaga dan kesan waajib ambik ResV. Nasihat Tie, ambiklah ke duanya. vivix ambik waktu siang. Dan resV ambik waktu malam.

Uollls nak tahu tak siapa yang perlukan vivix or resV ni? meh baca Entry @anakkuwira.com

Meh tekan link watsap Tie di bawah juga untuk Tie bantu yer dapatkan keduanya dengan kadar segera.

PENGEDAR SHAKLEE PAKA, DUNGUN, DAN KUALA TERENGGANU.

” INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTARLAH SEBAGAI AHLI SHAKLEE. ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN”

MODAL SERENDAH RM35 SAHAJA

PENGEDAR SELURUH NEGARA DI ALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI DAN ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA

FACEBOOK : Ctnatrah Che kamaruddin

instagram : natrah1212

Whatsap : 013-9721859

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *