PENGEDAR SAH SHAKLEE ANDA KUALA TERENGGANU, PAKA, DUNGUN, DAN KERTEH.

Hai awakk, saya Siti Natrah Che Kamarudin, Ahli Shaklee yang sah dah cecah 10 tahun. Buat bisnes betul betul secara positif selama 3 tahun baru. Alhamdulillah pengalaman consume 10 tahun vitamin Shaklee ni banyak sangat pengalaman dan effect yang diri sendiri dapat.

Dengan keterujaan effect pada diri sendiri dan keluarga lah, Tie buat kepetusan untuk menjadi pengedar Sah Shaklee yang positif dan aktif berniaga.

Tie cover ready stok vitaamin Shaklee ni area Kuala Terengganu, ni adik adik Tie boleh COD kalau nak cepat. Ready stok yang banyak area PAKA ,DUNGUN dan KERTEH. Tie tinggal area perindustrian petronas PaKa ni, so kalau uoolss berdekatan area ni nak kan ready stok vitamin, protein dan mineral lain, inshaallah ada dengan Tie.

Area berdekatan sini nak Tie COD pun boleh. bagitahu jer k. Consultation lepas pembeliaan itu keistimewaan buat customer-customer Tie tau, sebarang pertanyaan mahupun sebarang perkongsiaan khas untuk semua customer kesayangan Tie.

InshaAllah, semua customer Tie akan dilayan seperti VVIP. Tie lebih fokus kepada kesihatan wanita, untuk ibu mengandung, menyusu dan anak-anak. Tetapi kalau ada pemasalahan lain, korang boleh jer tanya, kami ada nutrisionist yang boleh bantu selesaikan sebarang pertanyaan kalau Tie tak mampu nak jawab.

Group support yang ramai berilmu nutrisi, yang banyak pengalaman, inshaAllah banyak dapat membantu untuk bagi consultation di atas sebarang masalah yang korang nak atasi.

Paling bestnya, kami ada group support yang akan bantu uoolss yang teringin nak buat bisnes tetapi tak tahu nak buat apa. Nak income rm200 ataupun rm500 ataupun rm1200 semuanya di tangan uoolss. Kami tunjukkan jalan, dan ada semua bahan bahan marketing untuk uoolss gunakan.

Jom jangan segan-segan untuk wattsap Tie , di link di bawah tau. Nank vitamin ready stok area Kuala Terengganu, Paka, Dungun dan kerteh, tersu jer tekan link watsap di bawah.

PENGEDAR SHAKLEE PAKA, DUNGUN, DAN KUALA TERENGGANU.

” INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTARLAH SEBAGAI AHLI SHAKLEE. ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN”

MODAL SERENDAH RM35 SAHAJA

PENGEDAR SELURUH NEGARA DI ALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI DAN ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA

FACEBOOK : Ctnatrah Che kamaruddin

instagram : natrah1212

Whatsap : 013-9721859

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *