ISTIMEWA VIVIX SHAKLEE, TIADA DI SYARIKAT LAIN !!

Hai uoolsss, mesti tertanya-tanya apakah vivix ni kan? Vivix ni adalah bahan botanical daripada 4 bahan semulajdi sahaja, no campuran apa-apa pun.

Bahan-bahan yang ada dalam vivix hanyalah

  • Anggur muscadine
  • Carrot purple
  • Elderberri Eropah
  • Knotweed Jepun.

Extract daripada 4 bahan semulajadi inilah terjadinya vivix yang mempunyai polifenol yang tinggi dan kaya dengan antioksidan. 6-8 kali ganda power antioksidan minuman polifenol ni daripada beri lain. Yang istimewa nya tiada di keluaran Syarikat lain tau.

Kajian menunjukkan gabungan 4 bahan botanical ini menghasilkan minuman polifenol 10 kali ganda manfaat nya kepada badan manusia. Polifenol ni kita akan jumpa dalam tumbuhan yang berwarna gelap. Dan fungsi polifenol ni kepada tumbuhan adalah menjaga, melindungi tumbuhan tersebut.

Daripada kajian inilah, Shaklee hasilkan minuman polifenol yang lagi power dan fungsinya juga untuk

  • Melindungi sel-sel badan kita.
  • Repair/renew sel-sel yang rosak kepada sel-sel yang sihat
  • Meningkatkan prestasi sel yang tak sihat kepada sel-sel yang bertenaga
  • Melindungi Sel-sel yang sihat daripada di rosakkan.

Istimewanya minuman botanical ni, ia tak ada setitik air pun, tak ada setitik campuran bahan-bahan perasa lain pun, tak ada sebarang pewarna apa-apa pun. Hanya Extract daripada 4 bahan botanical semulajdi ni sahaja. Ia bukan jus seperti minuman polifenol kat luar sana.

Disebabkan inilah, vivix kalau letak dalam freezer TAK AKAN BEKU. Ini kena percaya tau. Ramai sangat customer Tie, lepas beli tu, Tie suruh letak dalam freezer, diorang semua terkejut. Mana ada cecair kalau letak dalam freezer tak beku kan?

Cuba ambik vivix letak kat freezer, memang tak akan beku. Melainkan korang beli vivix yang tak original haaaa dah campur dengan air mesti beku kalau letak kat freezer.

Sama situasi nya macam madu asli. Madu asli kalau kita letak dalm freezer ia tak akan membeku, melainkan madu tu dah di campur. Itulah keistimewaan ciptaan Allah.

Tie nak cerita salah satu bahan yang ada dalam vivix ni, satu bahan utama ni pun korang teruja giler. Seriously apabila tahu pasal bahan utama ni kan, rasa rugi kalau tak ambik vivix.

Anggur muscadine

Tie nak cerita keistimewaan anggur muscadine ni. Anggur muscadine ni, antara anggur yang sangat istimewa daripada anggur lain, anggur ni sebesar bola golf dan mempunyai kulit yang sangat tebal. Anngur muscadine ni mampu membiak dalam keadaan cuaca yang sangat extreme seperti di Georgia.

Anggur ini mempunyai 20 kromosom , lebih banyak daripada semua jenis anggur lain. Mengandungi 40 kali ganda power antioksidan daripada anggur biasa, mempunyai 6kali resveratrol lebih banyak daripada anggur lain, dan mengandungi ellagic acid yang bersifat anti-kanser juga tiada pada anggur biasa yang lain.

Dengan sifatnya yang sangat istinewa ini lah yang menarik minat saintis Shaklee untuk menkaji dan menghasilkan minuman botanical yang bahan utamanya adalah anngur muscadine ni. Kajian daripada Saintis menunjukkan , anggur muscadine ni mempunyai polifenol yang tinggi dan sifat anti oksidan yang lebih tinggi daripada anggur jenis lain.

Anggur muscadine yang mempunyai kulit yang tebal

Saintis Shaklee menjumpai kandungan polifenol yang ada pada buah Anggur muscadine ni tinggi dalam kulit dan bijinya. Disebabkan itulah, terjadinya vivix hanya di ekstrak daripada kulit dan biji buah anggur muscadine ni. Isinya tak ambik tau.

Inilah salah satu sebab kenapa minuman botanical vivix ni tak membeku walaupun letak dalam freezer. Dan rasanya sangatlah unik. Sifat polifenol yang berfungsi pada tumbuhan yang tahan lasak ni adalah menjaga /melindungi nyaa daripada rosak akibat serangan serangga lain, fungsi itu jugalah ia membantu kepada sesiapa sahaja yang consumenya.

PROTECT DAN REPAIR DNA SEL

Setiap hari, kita semua di ancam dengan serangan-serangan radikal bebas yang kita sendiri tak nampak ke wujudannya, di mana, waktu mana, kita tak taahu dan tak nampak. Setiaap hari juga SEL_SEL badan kita akan rosak akibat radikal radikal bebas.

Kemusnahan sel-sel sihat dalam badan kita ni lah, akan mengundang pelbagai penyakit yang kita tak nmapak dan tak akan perasan. Sebab itu lah, vivix antara minuman botanical yang sangat tinggi anti-oksidan nya. Fungsi antioksidan ni kepada manusia adalah melawan radikal bebas yang akan merosakkan sel-sel sihat dalam badan kita.

Yang beruntung kepada consumernya, polifenol ni juga akan membantu renew ataupun perbaharui sel-sel / baiki lah ayat senang, sel-sel tak sihat kepada sel-sel yang baru dan lagi sihat.

MENINGKATKAN TENAGA KEPADA SEL

Sel dalam badan kita ada bermillion sel yang akan membantu badan menjaga segala organ,sistem dan badan. Lemahnya sesuatu SEL tu, akan mempengaruhi kelemahan pada organ, dan tidak kelancaran kepada sistem badan kita. Sebab itulah, makin berumur, manusia akan merasakan makin lemah, kerana tenaga kepada SEL dah semakin lemah.

Perumpamaan yang Tie boleh bagi untuk senang faham seperti bateri. Apabila bateri lemah, kita boleh casnya, dan apabila bateri sudah di cas, power nya bertambah, dan lagi kuat.

Macam tu lah perumpamaan , manusia yang ambik minuman polifenol ni, ia seperti mengecas bateri yang ada dalam badan kita, bateri itu adalah SEL_SEL badan dan polifenol ni ialah pengecas.

That’s why lah siapa yang konsisten ambik polifenol setiap hari, ia membantu badan kita lebih bertenaga, lagi-lagi supermom yang memerlukan banyak tenaga. Korang boleh tengok video di channel Tie kat sini, (klik kat sini)Tie ada cerita macamana polifenol membantu bagi tenaga kepada supermom.

MENINGKATKAN PRESTASI SEL

Kat atas sana, Tie ada terangkaan macamana perumpaman polifenol bagi extra tenagaa kepada consumer nya, Polifenol ni juga akan meningkatkan prestasi sel tau.

Nak senang faham, kalau sebuah kilang tu ada ramai pekerja, bagaimana agaknya pengeluaran kilang tu? messti akan lebih cepaat kan? haaa itulaah kerja polifenol dalaam badaan kita. Ia macam menambahkan ketinggian kuasa jana kuasa dalam badan kita.

Apa yang kita boleh dapat kalau polifenol ni membantu meningkatkan prestasi SEL?

  • Membantu dalam meningkatkan daya pemikiran yang sangat hebat. Power.
  • Membakar lemak dengan lebih cepat, lagi lagi kalau kita seorang yang aktif, ditambah pula dengan mengambil sesudu polifenol ia membantu badan kita membakar lemak dengan pantas.
  • Bina muscle yang sihat- otot ni penting tau, apabila dah makin berumur ia akan mengecut mengikut umur, Kalau dah kendur, tak cantik kan, semuaa nampak jatuh. Untung sangat kalau amalkan polifenol ni, ia melambatkan proses pengenduran otot-otot dalam badan kita.
  • Penurunan berat badan , Polifenol akan membantu mengelakkan kita daripada craving manis, Ia mengelakkan kita daripada teringin nak menambah makanan yang menyebabkan pengumpulan lemak.

banyak manfaat polifenol ni, lagi tinggi prestasi sel-sel badan kita, lagi banyak yang kita dapat bantu badan mendapat kebaikkan.

dalam vivix , kita ada banyaak polifenol yang kaya dengan resveratrol.

Rugi kan kalau tak amalkan. Apabila gemuk, kecaantikkan tu sama-sama hilang.

MELINDUNGI SEL-SEL

Polifenol bersifat anti-oksidan, Anti oksidan ni apa yang kita tahu, ia akan membantu badan kita melawan bahan -bahan kimia iaitu radikal bebas yang kita dapat daripada luar. Radikal bebas ini bahaya kepada badan kita terutamanya SEL-SEL badan, ia akan memusnahkan sel-sel badan kita.

Beruntung sangat kepada kita yang consume polifenol ni setiap hari, ia akan membantu badan kita MELINDUNGI daripada di rosakkan. Adakah kita rasa badan kita di lindungi? kalau kita rasa badan kita dah dilindungi kita tak memerlukan polifenol, tetapi kalau kita tak tahu badan kita di lindungi ke tidak, WAJIB tau ambik polifenol ni sebagaai helper badan kita melindungi sehingga ke SEL DNA.

Ia membantu badaan kita meningkatkan sistem imune yang kuat.

Ia membantu badan kita detox secara semuladi, apabila badan kita bersih daripada anasir anasir luar yang merosakkan sel-sel badan, inshaALLAH banyak sangaat penyakit yang kita boleh elakkan.

Minuman botanical yang sangat istimewa dan unik, kaya dengan POLIFENOL DAN ANTIOKSIDAN YANG SANGAT POIWER ada dalam VIVIX.

Investment paling menguntungkan kepada badan kita dalaam jangkamasa yang panjang. Cepat tekan link watsap Tie untu Tie bantu dapaatkan vivix ini dengan segera. 0139721859

PENGEDAR SHAKLEE PAKA, DUNGUN, DAN KUALA TERENGGANU.

” INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTARLAH SEBAGAI AHLI SHAKLEE. ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN”

MODAL SERENDAH RM35 SAHAJA

PENGEDAR SELURUH NEGARA DI ALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI DAN ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA

FACEBOOK : Ctnatrah Che kamaruddin

instagram : natrah1212

Whatsap : 013-9721859

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *