ADIK KEPADA VIVIX-RESV

Sebelum ni kita kenal Vivix jer kan, kalau belum kenal apa itu vivix, meh baca kat sini. Tekan sini.

Entry kalini, Tie nak cerita pasal adik kepada vivix lak pulak, RESV, walaupun adik tau, ia lagi power daripada abang dia. hahaha. Tetapi keduanya adalah minuman polifenol yang sangat power. Memang tiada tandingan dengan polifenol kat lain.

Vivix daripada 4 jenis bahan botanical yang sangat power, ResV pula daripada 7 bahan botanical yang lagi hebat.

Manfaat keduanya lebih kurang sama, sebabnya keduanya adalah minuman polifenol yang unik. Tetapi, resV ni mempunyai 30% lebih power daripada resV, kalau tanya yang mana lagi bagus, mesti lah Tie akan jawab RESV, bahan-bahan tambhan yang lain pun dah terbukti dia paling power.

Kalau Vivix, di sarankan letak dalam freezer ataupun chiller selepas buka penutupnya, tetapi resV tak payah letak dalam chiller, boleh letak dalam handbeg kalau wanita, boleh bawak ke mana sahaja sebabnya ia dalam bentuk softgel, senang nak bawa, dan 1 botol tu tahan selama 2 tahun jika tidak digunakan. Manakala Vivix hanya setahun sahaja. Sebab itu kalau tengok EXP vivix hanya setahun jer dari tarikh dikeluarkan.

Kalau vivix hanya mengandungi,

  • Muscadine grape
  • Purple carrot
  • Japanese knowtweed dan
  • Ekstrak Elderberry eropah

Manakala RESV pula ada lagi 4 tambahan. Iaitu

  • buah delima
  • Anggur hitam
  • Buah kaduka

Salah satu buah yang dikatakan buah sunnah adalah Buah Delima. Buah delima ini sangat dikenali dengan buah yang kaya dengan kandungan antioksidan , selain nutrisi seperti vitamin C, Vitamin E, Vitamin B9 dan kalium.

Bijinya yang cerah turut mengandungi POLIFENOL yang tinggi, yang merupakan zat antioksidan yang mampu mengurangkan radikal bebas. Bahkan kadar antioksidannya 3 kali ganda berbanding teh hijau dan anggur.

Dalam kajian journal of Cardiology, mereka mendapati pesakit jantung koroner yang mengambil jus delima setiap hari selama 3 bulan menunjukkan peningkatan aliran darah ke jantung sekitar 17 peratus,Ia juga mampu membantu dalam menurunkan kadar kolestrol dalam darah.

Manfaat lain, ia melambatkan simptom Alzheimer, iaitu simptom nyanyuk, penyakit ini di sebabkan oleh kerosakan sel-sel otak secara perlahan sehingga pada satu tahap ia akan mati. Ia akan menyebabkan pesakit menjadi pelupa. Sifat polifenol yang tinggi kandungan antioksidan dalam RESV akan membantu, jaga sel-sel yang baik dan mengelakkan daripada mendapat penyakit ini.

Haaaa ini baru sikit tentang Buah delima,banyak lagi manfaat buah delima ni, apabila di gabungan dengan bahan-bahan botanical lain, ia sangat power, dan 30 peratus lebih power dari vivix.

Siapa yang memerlukan ResV ni?

  • Individu yang memerlukan helper untuk lebih bertenaga, wanita bekerjaya, surirumah, ibu beranak kecil, suami yang bekerja lebih masa, mak ayah yang dah berumur dan sesiapa saja yang memerlukan extra energy
  • Individu yang ada penyakit kencing manis ataupun individu yang ingin mencegah diabetes. Pengambilan polifenol yang ada dalam resV ni membantu dalam pengeluaran insulin, jadinya ia akan mengawal paras gula dalam darah.
  • Individu yang ingin menurunkan berat badan, resV adalah helper sebagai detox pada organ hati kita, juga agen detox semulajadi bdan. Nak kurus, hati terlebih dahulu kena bersih. Selain amalkan DTX Complex, resV sangat membantu tubuh memecahkan lebih banyak lemak.
  • Individu yang ingin menjaga paras kolestrol dalam bdan. Dengan cara mengurangkan paras LDLdan meningkatkan HDL iaitu lemak baik yang diperlukan oleh badan.

Antara testimoni bagi peminat resV

Tie ada seorang customer yang ada EXCEMA yang sangat kronik, dia pun ada mengatakan bahawa, pengambila RESV bersama dengan vivix sangat membantu mengurangakn banyak simpton excema.

Kepada ibu yang ada anak ramai, inilah antara investment terbaik yang boleh bagi kepada diri sendiri, apabila ibu dalam keadaan bertenaga, emosi ibu akan terjaga secara automatic. Tak adalah suasana yang rasa serba tak kena. Macamana RESV boleh membantu, ia akan tolong badan recharge jana kuasa yang ada dalam badan kita saat kita tidur. Best kan, hanya telan 2 biji sebelum tidur, ibu akan bangun dengan badan yang rasa cergas, emosi yang terjaga daripada awal pagi, anak-anak happy, inshaAllah keluarga akan bahagia.

Untuk masalah TTC ni kan, antara bahan botanical yang akan lebih membantu untuk masalah pasangan suami isteri yang susah untuk dapat cahaya mata iaitu buah delima. Ia akan membantu dalam meningkatkan prestasi seksual dan kesuburan.

Kandungan anti oksidan, zat dalam mengendalikan radikal bebas yang akan menyebabkan tekanan oksidatif.Tekan oksidatif ini memang dikaitkan dengan disfungsi sperma dan penurunan kesuburan pada wanita. Ia juga akan meningkatkan testosteron pada lelaki mahupun wanita.

Fungsi yang sama seperti vivix, tetapi ia lebih power daripadanya sebanyak 30%. Dan manfaatnya pun lebih 30 fungsi dan khasiat untuk semua pengamalnya.

Tie akan cerita di lain entry tau kebaikkan resV ni. Berminat untuk dapatkan ResV dengan harga kasih sayang, terus tekan link watsap Tie ni yer, untuk Tie bantu dapatkan dengan kadar segera. 013-9721859

PENGEDAR SHAKLEE PAKA, DUNGUN, DAN KUALA TERENGGANU.

” INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTARLAH SEBAGAI AHLI SHAKLEE. ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN”

MODAL SERENDAH RM35 SAHAJA

PENGEDAR SELURUH NEGARA DI ALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI DAN ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA

FACEBOOK : Ctnatrah Che kamaruddin

instagram : natrah1212

Whatsap : 013-9721859

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *