TAK SANGKA DAPAT MAKAN VITAMIN PERCUMA

Hai korang, dah habis raya kan? sekarang back to normal dahla. Ada yang pulun cari duit untuk back up balik perbelanjaan raya baruni kan? ada yang nak sambung makan vitamin balik. Hahaha

Masa raya baruni, ramai rupanya tak ingat nak ambik, bila badan naik mendadak masa raya semua tension, salah kan raya. hehehe. Kalau lah korang ambik vitamin konsisten walaupun raya kan, berat tak naik mendadak tau. Lagi-lagi HELPER UNTUK KURUS yang Tie pernah share sebelum ni, kalau belum baca meh baca kat sini k.

Cakap pasal vitamin kan, dah 10 tahun lah Tie ambik vitamin Shaklee. Masa awal-awal dulu nak makan vitamin kan, Tie mesti tunggu abang dapat gaji baru boleh beli, tunggu abang tanya dulu kadang-kadang tu nak beli apa bulan ni, mesti jawab “nak beli Vitamin habis dahni.”

Tapi sekarang kan, macam bermimpi jer, semua vitamin yang Tie amalkan dan konsisten selama 10 tahun ni, dah tak payah mintak duit abang dah, setiap bulan Shaklee masukkan cash rebate yang mana amaunnya tu, Tie dapat cover vitamin sekeluarga dan terlebih lagi adalah. Haa ibaratnya kalini Tie DAPAT MAKAN VITAMIN SECARA PERCUMA.

Bolehlah kan, Tie guna poster lama ni, yang bestnya, peningkatan cash rebate yang Tie dapat setiap bulan dan tahun tu tak tetap tau, ada bulan dapat lebih ada bulan dapat sikit daripada bulan lepas. cash rebate ni, bukan sahaja yang buat bisnes jer Shaklee bagi, yang makan sendiri pun boleh dapat.

Ha meh Tie nak cerita pasal CASH REBATE ni, Shaklee kan adil tau, korang bayar sama jer masa pendaftaran macam Tie kena bayar dulu, sekarang ni pendaftran lagi murah, hanya rm35 sahaja pun boleh dapat cash rebate macam Tie dapat. Sama jer, tak ada beza langsung. Tak ada nya nak kena bayar lebih sikit baru dapat bonus buat bisnes. no no no.

Jadual kat atas ni anggaran tau, cash rebate yang Shaklee akan bagi untuk semua SID yang berdaftar. Dan cash rebate yang Shaklee akan bagi mengikut jumlah point terkumpul yang korang shopping vitamin setiap bulan.

Bayangkan, kita makan vitamin, Shaklee bayar balik duit kita beli vitamin tu dan kita dapat cover vitamin yang kita makan. Ada customer Tie kan yang bijak sikit tu, dia akan kumpul order dengan adik kakak , kawan-kawan baru lah dia hantar order untuk Tie proceed kan.

Lagi banyak point yang dia kumpul daripada pembelian dia tu, lagi banyak akan Shaklee masukkan setiap 14 haribulan. Nanti dapat top up lagi vitamin yang dah nak habis, haa padan pusing macam tu jerlah kan.

Ha ni salah seorang customer yang bijak. dia kata tak nak berniaga, ok jer, tetapi dia bijak untuk dapatkan cash rebate yang Shaklee tawarkan tau. Kalau di kira kan semua vitamin dan item ni, Dia dah layak dapat 8% daripada Shaklee. Hampir rm100 tau Shaklee bagi balik cash rebate, untung wehh. Dapat beli Omega ke sebotol lagi. Haa kalau tak cukup pun tambah sikit jerlah duit sendiri.

Duit atas angin macam tu jerkan, vitamin dapat, cash rebate dapat balik, dan yang bestnya boleh beli vitamin percuma jer haaa. Percuma lah bukan guna duit kita, tapi guna cash rebate yang Shaklee masukkan.

Kalau korang berniat nak buat bisnes, bukan takat tu jer tau korang akan dapat cash reabte daripada Shaklee, korang akan dapat lebih lagi. Casr rebate ataupun bonus tu, tak akan habis top up vitamin sendiri, boleh beli apa jer korang nak. boleh simpan lagi. Haaa best ke best sangat?

Ini adalah sahabat-sahabat Tie dalam group bisnes. Apabila korang ada niat untuk buat bisnes, kami ada group support yang mana korang akan di bantu, jangan bimbang kalau tak tahu berniaga, masuk jer dalam group support, automatic korang akan pandai.

Sekarang ni pulak, zaman canggih kan, walaupun jauh nung kat mana korang tinggal, kita boleh berhubung macam duduk depan depan ha. Tak tahu nak buat apa, watsap jer, video call boleh, nak buka kut zoom pun boleh. Ni lagi lah rasa ,macam duduk depan-depan kan.

Apabila korang decide nak buat bisnes, bukan setakat cash rebate yang akan Shaklee bagikan, tetapi, banyak lagi imbuhan lain yang akan Shaklee bagi apabila korang capai syarat yang ditetapkan.Kalau imbuhan ni, bukan setakat dapat rm2000 ke atas jer lah, lagi banyak yang akan dapat.

imbuhan lain yang Shaklee tawarkan

Banyak imbuhan lain yang tersembunyi, nak cerita pasal imbuhan lain panjang lagi tau, korang kalau berminat nak jana income hanya dari rumah macam Tie, korang jangan lupa tau tekan link watsap Tie ni. 013-9721859

PENGEDAR SHAKLEE PAKA, DUNGUN, DAN KUALA TERENGGANU.

#BlogMegashaklee #ShakleeThrive2023 #ShakleeTriumph2023 #sahursimplezatpadu #Projekduitraya

” INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTARLAH SEBAGAI AHLI SHAKLEE. ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN”

MODAL SERENDAH RM35 SAHAJA

PENGEDAR SELURUH NEGARA DI ALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI DAN ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA

FACEBOOK : Ctnatrah Che kamaruddin

instagram : natrah1212

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *