RENEWAL MUDAH DENGAN SHAKLEE

Hai uoollss, assalamualaikum, tahniah kerana menjadi sebahagian daripada ahli Shaklee. Ini bermakna uoolss antara insan terpilih yang memang pentingkan kesihatan. Kesihatan ni mahal kan, yang dah sakit, berusaha keluarkan beribu-ribu sebab nak sihat balik.

Yang dah menjadi ahli Shaklee, sekarang ni Shaklee ada buat pembaharuan tentang renew keahlian ni, setiap hari jadi adalah tarikh untuk uools renew ID Shaklee. Macam renew lesen kereta gaklah kan, cuma yang Shaklee boleh renew untuk setahun sahaja.

RENEWAL SHAKLEE. Dan kenapa perlu pembaharui keahlian?

Ini adalah untuk pastikan uooolss masih ada dan aktif. Jikalau pada tarikh hari jadi tu uoolss tak ingat nak renew tak apa pun lagi, dalam masa 6 bulan, uooolss tetap akan ada dalam sistem keahlian Shaklee lagi. Lepas 6 bulan jika masih tak ada tindakkan, Shaklee akan keluarkan daripada sistem.

Macamana nak renew keahlian ni?

Jikalau Id Uoolsss dah hampir nak expired, uoolss akan jumpa seperti gambarajah kat atas ni, 3 bulan sebelum keahlian expired Shaklee akan hantar notis di Email, malahan kalau uoollss buka web untuk pembelian, akan keluar simbol , AUTO SHAKLEE TODAY ANNUAL SUBSCRIPTION.

Ini bermakna Id Shaklee uools hampir Expired, dalam sistem masih lagi hijau, sampailah pada hari birthday kalau tak renew lagi, Id uooolss akan bertukar menjadi merah.

Nanti jangan lupa tick sahaja di petak kosong RENEWAL BY AUTHORIZED REPRESENTATIVE. Automatic keahliaan uools di renew secara automatic oleh sistem Shaklee.

Senang sahaja renew ID Expired Shaklee ni. pembeliaan apa-apa item dalam Shaklee akan automatic direnew secara percuma.

Tak perlu nak isi borang apa pun, hanya masuk ke dalam web Shaklee yang Shaklee ada bagi ID dan Pasword masa awal join haritu. Jikalau Uoolss dah lupa ID dan pasword, jangan bimbang tau, boleh contact mana-mana Upline Uolls yang uoolss daftar haritu.

Mintak tolong upline renewkan Id uooolss, hanya bagitahu nak beli apa untuk mana renew ID Expired.

Dan Enjoy lah, segala kelebihan menjadi ahli Shaklee tanpa was-was. Kumpul banyak-banyak point setiap bulan sampai dapat makan Vitamin Secara Percuma. Haaaa tak tahu lagi ke nak makan vitamin secara percuma? meh klik kat sini, Tie dah terangkan secara detail macamana caranya.

Belum menjadi AHLI SHAKLEE? meh tekan link watsap Tie ni, 013-9721859, Tie bantu uooolss daftar menjadi ahli shaklee. Lagi beruntung jikalau bulan MEI ni Shaklee ada buat promosi untuk KEAHLIAN PERCUMA dengan pembelian SET RAHMAH yang ada ESP dan VITAMIN C.

Ok, itu jer rasanya Tie nak cerita pasal renewal Mudah dengan Shaklee. Ada apa apa pertanyaan nanti boleh terus watsap Tie yer.

Enjoyyyyy

PENGEDAR SHAKLEE PAKA, DUNGUN, DAN KUALA TERENGGANU.

#BlogMegashaklee #ShakleeThrive2023 #ShakleeTriumph2023 #sahursimplezatpadu #Projekduitraya

” INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTARLAH SEBAGAI AHLI SHAKLEE. ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN”

MODAL SERENDAH RM35 SAHAJA

PENGEDAR SELURUH NEGARA DI ALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI DAN ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA

FACEBOOK : Ctnatrah Che kamaruddin

instagram : natrah1212

Whatsap : 013-9721859

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *