SURIRUMAH MESTI TERUJA DENGAN INSENTIF DARI SHAKLEE

Assalamualaikum korang. Selamat hari raya maaf zahir batin, masa Tie menulis ni dah raya ke 3 syawal. sekejap jer uoolss. Jadi sebelum terlupa apa yang BDM Amalia cerita sebelum raya haritu mengenai insentif dari Shaklee, better Tie tulis dulu siap-siap.

Insentif Shaklee bagi ni kan uoolss, kalau surirumah macam Tie memang akan rasa teruja sangat-sangat dah, yerlah kan, buat bisnes online kat rumah jer tapi dapat insentif dan kelebihan tu samalah macam uoolss keluar bekerja.

Istimewanya kita title surirumah pun mampu capai semuanya tau. Tak ada pilih kasih aihhh. Sebelum Tie cerita pasal Insentif yang Shaklee tawarkan cycle ni. Tie nak cerita dulu apa yang kami dapat / yang Shaklee tawarkan.

1C – CASH

Semua pekerjaan lah, tak kira apa pun yang kita buat atau ceburi, mesti duit yang akan kita nilaikan dulu kan. Apa guna buat sesuatu tu kalau tak boleh seperti apa yang kita hajati. Sama juga dalam Shaklee, dan yang lebih menariknya, setiap daripada kami akan dapat jumlah yang berbeza bergantung kepada usaha banyak mana yang kami buat setiap bulan.

Kalau usaha kami lebih, kami akan dapat Cash daripada Shaklee lebih setiap bulan. Malahan kalau makan sendiri pun, dan dah capai point yang Shaklee tetapkan pun akan dapat cash juga. Tak ada nya berbeza, masa daftar pun sama jer bayaran kami. Dan kalau harini rasa nak makan sendiri jer, bulan depan ada perasaan untuk buat bisnes, uoolss boleh mula bila-bila masa jer tau.

Cuba uoolss tengok carta yang Tie kumpul kat bawah ni, sebelum ni Tie hanyalah main-main jer beli vitamin Shaklee ni, tak bersungguh pun nak buat bisnes. Kalau ada kawan-kawan mintak belikan vitamin, Tie akan tolong belikan atas Id Tie sendiri. Yesss Shaklee bayarkan mengikut apa yang Tie belikan, dan cash yang Tie dapat pun berbeza. Ada yang tak dapat langsung pun , hehehe.

Tetapi apabila Tie betul-betul buat alhamdulillah berganda-ganda cash yang Tie dapat. Alhamdulillah juga ia meningkat setiap bulan. Selagi Tie fokus, selagi tulah Shaklee tanpa gagal bagi cash kat Tie. Dan sebagai seorang surirumah, dalam menjaga anak-anak sendiri, Tie boleh income lebih daripada 3k. Best ke best sangat?

Dan cash yang Shaklee akan bagi setiap bulan, Tie boleh tengok dalam website. haaa lagi lah teruja nak usaha lebih sampai akhir bulan kan, nak gak capai berapa target Cash yang kita nak dalam bulan tu. Macam main saham pun yer, kenaikkan setiap hari, selagi kita ada sales.

Berapa jer uoolss target, semua Shaklee boleh bagi. Tetapi kena lah setimpal dengan usaha yang uoollss buat lah kan, ni bukan skim cepat kaya tau, buka mulut, jual air liur orang kata tapi duit makin bertambah. oppsss. hahaha

Nak cerita pasal cash ni memang panjang uools. Kalau uools yang tengah baca ni, antara salah seorang yang memang memerlukan cash dan nak jadikan bisnes sebagai lifetime or partime, dan berhajat nak jadi surirumah macam Tie jugak, nanti jangan lupa tekan link watsap Tie kat bawah nanti tau.

2C -CAR

Haaa ini adalah kelebihan yang je dua Shaklee bagi kepada semua SID nya. Car bonus. paling busyuk car bonus ni Shaklee akan bagi dalam RM500. Banyak uools. Rm500 tu boleh buat apa saja. tak semestinya kena beli kereta. Ha itu yang bestnya. Tetapi kalau uools yang tengah baca ni memang berhajat nak dapatkan kereta idaman dengan duit sendiri, Haaaa korang masuk ke tempat yang betul.

Surirumah dapat keluarkan kereta idaman

Tie pernah kut cerita pasal Siti Ruqayyah ni, dia boleh keluarkan kereta sendiri dengan slip bonus dari Shaklee jer tau uoolss. Dan yang best nya Siti ni adalah salah seorang yang layak dapat car bonus yang Shaklee tawarkan. So nak keluarkan kereta sendiri boleh uools, dan bayar tiap-tiap bulanan kereta tu, macam Shaklee lah tolong bayarkan. Haaa best ke best sangat?

Dalam group support Tie ramai yang dah berjaya locked car bonus achiever. Alhamdulillah sangat kan, diorang dapat extra cash lagi yang Shaklee masukkan bersama dengan Cash bonus setiap bulan. Korang nak tengok tak berapa Rm car bonus yang Shaklee bagi kat Yani?

Setakat 16/4 haritu Car bonus yang Shaklee akan bayar dan masukkan ke akaun Yani adalah sebanyak RM2168.73. Tu baru setengah bulan, kalau sampai akhir bulan berapa lah agaknya kan. Dan Car bonus Shaklee ni akan meningkat sama macam cash jugak. Pertambahan mengikut sales yang kita usahakan.

Uoolss Tie antara orang yang tengah Fight untuk completekan Car bonus ni. Uoolss tolong doakan tau, cycle 23-24 ni Tie dapat settlekan car bonus sehingga last step Effortlessly and Easily tau. Duit car bonus yang Shaklee bagi tu macam-macam boleh buat uools, tak semestilah beli kereta sahaja. Ha siapa lah dok suka kan.

Dan kalau antara uools yang baca ni juga berminat nak dapatkan kereta idaman tanpa usik duit gaji bulanan. Uooolss kena dapatkan car bonus yang Shaklee tawarkan ini tau. Insentif yang semua orang wajib grab.

3C – CONVENTION

Percutian percuma dengan Trip Shaklee. Ni kalau dapat pergi mesti seorang surirumah macam Tie ni akan rasa lebih teruja. Yerlah kan, biasa nya tengok kawan-kawan pergi trip kalau company hantarkan bercuti. Tetapi untuk surirumah mesti bermimpi lah nak pergi bercuti secara percumakan, company pun tak ada.

Kenalah simpan sendiri ataupun suami yang bawak kan. Baru boleh pergi bercuti luar daripada Malaysia. Itu pun kalau ada duit lebih. Tetapi dalam Shaklee semua tu boleh jadi kenyataan.

Macam leader Tie ni, dia sekarang full time buat Shaklee dan boleh dikatakan seorang surirumah gaklah kan. Dia dah berjaya buktikan yang dia boleh pergi trip yang Shaklee tawarkan setiap tahun tanpa miss. Setiap kali beliau pergi Trip mesti akan share dalam group untuk bagi inspirasi kepada kami untuk capainya sama.

Diorang pergi Swiss tau tahun lepas. Syok giler

Ini yang best, tiap kali trip, semua kelengkapan tu Shaklee akan sediakan. Kita hanya bawak diri sahaja tau uools.

Yang baca dalam group support ni pun dah terasa bahang nya. Kalau lah boleh merasa untuk pergi ke sana dengan percuma dan semua Shaklee support. Mesti tak boleh move on macam Azura ni cerita kan pengalamannya.

Duit belanja pun Shaklee bagikan tau. Kalau kita nak shopping lebih bolehlah bawak duit sendiri haa gitu. So sini nak simpulkan, uoolss pergi Trip dengan bawak diri dan kelengkapan sahaja. Dan yang best apa yang diorang cerita, layanan Shaklee sangat istimewa.

Aaduiii tolong uools doakan Tie dapat pergi merasa sekali Trip yang Shaklee tawarkan ini yer. Tahun ni kan, Shaklee tawarkan untuk ke LOS ANGELES, USA, dan SEOUL , KOREA. Fuhhh lamak memang best giler.

Ok dah lah pasal insentif yang memang Shaklee akan bagi setiap bulan iaitu cash bonus. berapa jer uools nak semua boleh dapat. CAR BONUS pun akan masuk sama dengan CASH BONUS setiap bulan tu. Convention ataupun trip Shaklee yang Tie baru cerita lak akan dapat pergi setiaap tahun jika layak. Nak apa laagi kan? tu baru sikit sikit cerita tau.

Kali ni Tie nak cerita pasal insentif Shaklee yang lagi best untuk tahun dan cycle ni lak. Ni pun best sangat. Cycle ini Shaklee tawarkan Insentif Khas untuk semua ahli baru dan lama. Di panggil FIELD INSENTIF PROGRAM APRIL- JUN 2023.

Insentif ini Shaklee akan tambah lagi rm600 bersama dengan cash bonus yang akan kita dapat. Banyak weh rm600 tu, kalau tambah dengan cash bonus yang wajib kita dapat setiap bulan. Tu belum campur lagi dengan CAr bonus jika layak dah dapat.

Ok untuk dapatkan insentif ini ada syaratnya uoolss. Untuk melayakkan diri, uoolss hanya perlu rank up menjadi SUPERVISOR sahaja, first rank dalam Shaklee jika uoolss betul-betul nak buat bisnes. . Apabila dah rank up SUPERVISOR , title uoolss akan menjadi seorang leader dan akan ada anak-anak buah bawah empire uools.

Kat sini, uools akan menjadi ketua, dan akan belajar untuk bangunkan semua Empire. Best uoolss. kita dah berjaya bina Empire sendiri dan maintainkan jer Effective setiap bulan selama 3 bulan. Haaaa nanti bonus cash dah dapat 4 angka tambah lagi dengan rm600 tu. oiiitttt siapa nak bagi tau.

Macamana nak effective setiap bulan dan macamana nak rank up tu, jangan bimbang, kita ada group support dan upline-upline yang akan guide kita macamana nak kekal effective. dalam group support ada semua jalan nya, tinggal kita jer untuk usaha dan Yakin akan dapat. InshaALLAH semua lancar.

Macamana nak rank up? kalau uools belum jadi ahli, daftarkan dulu menjadi ahli besar Shaklee. Banyak cara dah sekarang ni untu menjadi ahli shaklee. Ikutkan untuk menjadi ahli perlu bayar yuran keahlian hanya rm35 sahaja. Tetapi sekarang ni Shaklee buat banyak promosi untuk keahlian Free, Seperti SET RAHMAH yang tengah on sekarang ni.

free keahlian sahaja. dahla harga terlalu rahmah.

Kat atas panjang berjela tu, Tie cerita pasal ahli baru yang nak dapatkan rm600 extra melalui insentif ni kan. Kategori ke dua pulak, untuk ahli yang dah ada Rank, dari sipervisor , dia hanya perlu rank up kepada SENIOR SUPERVISOR sahaja dan kekal effective selama 3 bulan, pun layak tau.

MAcam situasi Tie lak, Tie dah Senior Supervisor, hanya perlu rank up Coodinator sahaja. Bermaksud Tie kena ada 3 leader Supervisor bawah Tie yang effective sama.

Situasi ni pun Tie akan dapat jugak extra insentif yang Shaklee tawarkan rm600 tu. bagi Tie ia sangat lah banyak. Macam-macam kut boleh buat, siapa tak nak duit extra kan. Uoolss tolong doakan Tie tau, Tie nak dapatkan Extra INSENTIF dari SHAklee ni. InshaALLAH.

Untuk dapat semua insentif -insentif yang Tie ceritakan ni, uools hanya perlu mendaftar, dan boleh mulakn bisnes, bina empayar sendiri. Uoolss meh contact Tie, Tie bantu uools capai impian mana yang uoollss nak sangat capai.

Dalam Shaklee, kalau Tie bantu, uoolss capai impian, Impian Tie akan sama-sama tercapai juga. Ni lagi best kan, nak cerita ni panjang lak nanti. Meh tekan jer link watsap Tie ni yer. 013-9721859

PENGEDAR SHAKLEE PAKA, DUNGUN, DAN KUALA TERENGGANU.

#BlogMegashaklee #ShakleeThrive2023 #ShakleeTriumph2023 #sahursimplezatpadu #Projekduitraya

” INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTARLAH SEBAGAI AHLI SHAKLEE. ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN”

MODAL SERENDAH RM35 SAHAJA

PENGEDAR SELURUH NEGARA DI ALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI DAN ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA

FACEBOOK : Ctnatrah Che kamaruddin

instagram : natrah1212

2 Comments

  1. Nuha Hayati

    April 27, 2023 at 12:34 am

    Semoga Tie terus berjaya dalam bisnes Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *