Duit Raya dari Shaklee. Teruja weehhh

InshaAllah , umur panjang bulan depan pada 22 haribulan April kita akan sambut Hari Raya, tak sabar kan nak puasa 23 hari bulan ni. Korang dah bersedia ker nak puasa ni? Tie dah sediakan sahur simple tetapi zat padu tau untuk anak- anak dan suami Tie tahun ni. Set puasa yang sangat menyenangkan untuk persediaan. Tak sampai 5 min aihhh. syokkkknyaaaa.

Dan yang bestnya, bulan depan Kami sebagai Shaklee Independent Distributor akan dapat “DUIT RAYA” awal seminggu sebelum raya tau. Alahai waktu tu mesti banyak nak guna duit untuk persediaan raya. Alhamdulillah sangat, bila tahu duit raya tu masuk awal.

So bulan ni dah tulis siap-siap berapa yang nak. Kena tulis baru action kita akan selari dengan apa yang kita Nakkan. Ha gitu. Dan lagi bertuah apabila upline upline leader Tie dalam Shaklee announce kan kami adakan ‘PROJEK DUIT RAYA” , lagilah teruja kan join sama.

projek duit raya !!!

Korang bayangkan dengan duit rm1000 tu macam-macam boleh kami buat, dalam kepala Tie ni dah ada berderet-deret list yang nak beli seminggu awal nak raya nanti, yerlah kan,Tie ni sebagai anak perempuan sulong nak sangat tengok rumah Ibu hari raya nanti sempurna, nak harapkan ibu yang cantikkan memang taklah oii, dah tua, diorang terima apa saja jer sekarang ni.

Tahun ni adalah tahun ke 3 Tie dapat duit raya dari Shaklee ni, dan tahun ni inshaAllah Tie boleh bagi duit raya kepada anak-anak saudara dengan duit sendiri lagi. Lain sangat perasaan tu apabila guna duit dari usaha sendiri. Dengan ke terujaan ini lah “PROJEK DUIT RAYA” ni sangat-sangat membantu TIe.

Yang bestnya minima jer tau rm1000 tu, dalam Shaklee boleh dapat lebih lagi. dan istimewanya

  • Dahla segala strategi marketing dari poster sehingga ayat yang boleh digunakan di sediakan dalam telegram. Kami hanya copy dan masukkan dalam media sosial yang kami gunakan. macam Tie, Tie aktif di facebook dan reels di instagram. Haaa gunakan semua medium yang ada.
  • tak pandai nak buat macamana? setiap hari Upline Tie akan selalu bagi tips macamana nak mulakan bisnes. Group support yang sangat aktif dan membantu kalau buntu.
  • Kalau tak ada modal sekalipun, kita boleh menjual tau, kalau dah ada customer bayar, tak payah nak pergi branch pun kalau jauh, Shaklee akan uruskan penghantaran. Kalau pembelian tak sampai RM300 shipping Shaklee cas hanya rm10 jer . Berat lah macamana sekalipun. Kalau pembelian lebih daripada rm300 free sahaja shipping.

Semua nya di hujung jari sekarang ni, atas kita lak nak bertindak sekarang ataupun tunggu bila orang lain dah berjaya ha gituuuu.

Sini Tie nak terangkan sikit kepada Projek duit raya ni sangat-sangat memberi manfaat kepada Tie, Tie akan terangkan dengan menggunakan Akronim D.U.I.T. lets goooo

Siapa tak nak kan, Dana raya, Duit raya sampingan, kalau yang bekerja. Tie yakin, walaupun korang bekerja mesti tak cukup gak nya, dan semestinya nakkan juga duit lebih, mesti dah banyak listing yang menunggu kan untuk Raya. Kalau Surirumah macam Tie ni dana rayaa dan awal seminggu ni semestinya memberi khabaran gembira.

Kalau sebut untung, korang mesti ingatkan sales dan duit kan? memang kami beruntung dengan projek DUIT RAYA ni, dahla dapat awal kan, group support yang sediakan semua tools, poster tu tak payah nak katalah, berlumba tau masing-masing nak infaq kan. Letak dalam satu Channel kat Telegram haa semua pakat guna. Contoh Tie bagi kat bawah ni Poster yang Master malik buatkan.

SET GASTRIK WAKTU PUASA NANTI.

Cantikkan poster yang Master Malik buat ni. dahla warna nya tu menarik sangat-sangat. Dan SET SAHUR Shaklee ni Tie dah cerita kaan kebaikkan dia kat posting sebelum ni, korang dah baca belum kat sini! Sahur simple tapi zat padu ni korang kena bagi anak-anak dan sesisi keluarga ambik yer. Banyak sangat manfaat yang diorang dapat.

Nak cerita bab untung nikan, banyak sangat Tie rasa kami beruntung dan bertuah, setiap ilmu yang upline kami bagi tu FREE sahaja, kalau nak dapatkan kat luar kan kena bayar beribu, next step selepas dapat ilmu tu tindakkan daripada kita. Semuanya bermula daripada dalam diri kita sendiri.

Kami ni bukan sahaja di ajar untuk duniawi tetapi kami selalu ditekan kan untuk akhirat sama, siapa yang memberi REZEKi tu kami selalu di ingatkan, semuanya ni bukan milik kami, kami yang JAHIL ni tak mampu nak dapatkan nya walau sedikit pun, Group support yang sangat mementingkan Dunia Akhirat. Ini lah yang kita semua kena cari untuk buat bisnes .

Majlis selawat setiap pagi selepas subuh.

Setiap pagii mesti akan ada majlis untuk selawat jibril sebanyak 1000kali. Tie tak kata orang, kalau diri ni sendiri mesti kadang-kadang tu susah kalau nak cukupkan 1000kali selawat tu. Bila ada gangguan sikit dah lupa nak sambung, hehehe. Alhamdulillah syukur sangat diketemukan dengan group support yang titik beratkan semua ni. lagi bertuah apabila Projek DUIT RAYA ni berlangsung, kami support each other.

SET PUASA BESERTA SLIM DI PAGI RAYA

Contoh poster kedua daripada salah seorang ahli group kami, cantikkan poster dia, nampak sangat Pakar. korang tak kan rasa susah untuk join projek raya ni, semua poster cantik-cantik korang akan jumpa dalam banyak channel telegram. Haa apa lagi, senang kan nak buat duit Raya dengan shaklee. Dahla nanti dapat seminggu awal. oiitttt tak syok lagi ker macam tu.

Haa korang baca sini macamana cara Sham kongsikan dia boleh dapat duit raya rm1000 bulan ni. Meh klik sini

Ikhtiar ataupun nama lainnya adalah USAHA, semua tools dah ada, poster cantik-cantik daripada ramai penginfaq dah aada. Sekarang tuagas kita lak untuk IKHTIAR dapatkan sales, sebelum ikhtiar tu kena mintak dengan Allah mudahkan jalan kita, selalu kena talk to Allah tau, Kerana kita ni fakir dan jahil dalam semua perkara, tanpa bantuan Allah siapalah kita nikan.

Macam Tie, Tie suka dengan media sosial facebook so sini tie akan gunakan sebaiknya. Macamana nak buat tu, dalam group support Master Zura dah berikan cara-cara, tugas kita buka group baca dan buat. Tanpa tindakkan daripada kita, ilmu segunung pun tak akan bermakna dan tak akan memberi manfaat kepada kita.

Nak duit raya rm1000 kan?semuanya boleh dengan adanya tindakkan daripada kita dan ia nya mudah kalau kita gunakan semua yang ada dalam group support tu. Senang ke senang sangat?

Meh baca sini berapa rm diorang ni boleh dapat, bukan takat rm1000 jer tu.

Dengan adanya projek duit raya ni kan, dan belajar cara-cara untuk dapatkan, ia memberi kami ilmu yang sangat penting buat bisnes online macam Umi tie ni. Ilmu macamni bukan senang tau nak dapat. Untung kan??Alhamdulilah sangat.

Jalan dah ada, semua tools siap di sediakan, pengeposan Shaklee yang settlekan, tindakkan dah buat, akhir sekali Tie terpaksa terima berapa DUIT RAYA yang Shaklee akan masukkan pada seminggu awal sebelum raya.

contoh duit raya yang Shaklee bagi
perjalanan Tie dalam Shaklee

Dalam Shaklee berapa jer kita nak, mesti boleh, hanya ikut apa yang dah disediakan. Best ker best sangat?

Nak join Team Tie buat duit Raya meh tekan link contact Tie ni, kita sembang kat watsap yer. KLik sini

Meh lak friend dengan Tie

#ShakleeThrive2023

#ShakleeTriumph2023

#ProjekBlogMega

#ProjekDuitRaya

#SahurSimpleZatPadu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *