Resepi Minum 8 gelas air masak semasa PUASA

Huhuhu…salam ramadhan yang ke 6 dah hari ni kan sahabat…

Macamana dengan 6 hari ni? ada sahabat-sahabat seperjuangan ti mengeluh sebabnya tak tahan DAHAGA…lepas pam jer rasa dah ketar ketar…

Biasa boleh minum air kan…kalau dah puasa nak minum macamana…

Dekat 18 Tips yang ti kongsikan sebelum ni ada ti bgatau…minum 1 gelas setiap 1 jam…bagi yang rasa susah nak ikut..Cuba ikut Resepi ni lak…

Poster ni ti dapat dari kawan yang share dekat group whatsapp…so perkara baik takkan kita nk simpan kan…semoga Empunya poster terbaik ni dapat pahala di bulan yang Mulia ni…

Selamat berpuasa mommies-mommies hebat…

Chopp…👌
Yang rasa DAHAGA sangat setiap hari…Air masak dah banyak rasanya minum tapi still dahaga sampai kering tekak ni…Ti cadangkan ambik AIR OREN ISOTONIK ni…InsyaAllah boleh membantu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *