Tingkatkan Oksitosin penyusuan

Assalamualaikum…mak aii lamanya ti tak update blog ni….waaaa…bersawang-sawang…tak sibuk mana tapi buat-buat sibuk….

Salam maal Hijrah yer kawan-kawan…mesti ramai kan yang bercuti hari ni…sempena maal hijrah ni ti doakan semoga korang diberikan kesihatan yang terbaik dan berjaya dalam semua impian k…

Sempena cuti hari ni…kalo korang rasa susu dah makin merundum….ha time nilah nk tingkatkan balik REFLEKS OKSITOSIN…caranya…

SKIN to SKIN…sentuhan kulit baby dan kulit ibu…cara ni boleh buat mak rasa happy tau…baby?? lagilah suka kalo duduk macam ni…dia rasa selamat jer…

Lepas ni boleh lah try pump…in sya Allah…fikir yakin dan fikir boleh k…selamat mencuba..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *