Ragam anak-anak ke sekolah

Assalamualaikum….hye apa khabar??

Nak habis dahkan bulan JANUARI 2015…sekejap ja masa sekarang ni…Dekat sebulan gak anak-anak dah sekolah…anak ti yang sulong Alhamdulillah senang sangat…Masa mula-mula sekolah ja susah nak bangun tido..sekarang dah senang nk bangun mandi…bersiap ker sekolah..Tinggal ja..senang sangat si aiman ni…

Sekarang masalah si Angah ni…dari start nak kejutkan bangun tido…nak suruh mandi sampailah ke sekolah…dia mengamuk TUHAN ja tau…macam nk luruh ja jantung ni…Ti rasa mcm putus asa dah nak antar dia sekolah…tak baik kan naluri ti ni…

Ni arsyad anak ti yang kedua…Ti tak tau dah nak buat macamana? ada tak mommies yang ada masalah yang sama macam ti…macamana ya nk buat…

I need B COMPLEC sesangat…tak tau nak gambarkan macamana perasaan sekarang ni…huhuhu…rasa nk kedamaian ke tenangan jer sekarang ni…

notakaki: baru ku tau apa itu cabaran dalam membesarkan anak-anak…

Need b complex pleaseeee….Ibu menyusu tak boleh STRESS sebabnya ia pengaruhi pengeluaran susu…so hati-hati k…bekalkan b Complex kat rumah k…bye…

4 Comments

  1. arysha_fayyadh

    January 26, 2015 at 8:31 am

    Assalam ti,
    iols nak bagi petua, anak pun belom school lgi
    tapi anak iols ni dah dekat 2bln dok sibin nakg school he3
    iols yang tak pi tanya lagik he3

  2. Siti Natrah

    January 29, 2015 at 11:10 am

    huuhuhu…sampai hari ni…menangis meraung lagi

  3. Siti Natrah

    January 29, 2015 at 11:11 am

    kak sha..kalo diorang betul2 nk g sekolah lain kut..ni angah…kalo ada abang dia lain kut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *