Tips tingkatkan SUSU IBU

Assalamualaikum…hye apa khabar semua…hari ni ti nk share lagi bab menyusu ni…suka tau share bab ni…rasa enjoy jer…

Bagi ibu yang kurang susu tu…dah tak tau nk buat macamna…apa kata korang buat skin to skin…
Buangkan baju baby…bagi pakai pampers ja…dan letak dia kat dada kita…sentuhla kulit kita dengan kulit baby…

Sebabnya cara ni boleh tingkatkan hormon oksitosin kita..bila hormon ni tinggi so peluang untuk dapat susu banyak tu tinggilah k…

Ok korang cubalah k…selamat berjaya…

1 Comment

  1. Anum

    December 16, 2014 at 2:54 am

    selamat pagi
    singgah n follow back

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *