Kalau demam adeeb boleh forward ke umi kan bagus

Assalamualaikum….w.b.t

Hai apa khbar uollss….sihat kan….ti sedih lah…anak-anak ti semuanya tak sihat…ti sedih sebab kesian tengok keadaan mereka…
Si Aiman..kena batuk…tapi aiman senang nak makn ubat..so taklah risau sangat…si angah lak batuk gak…tapi makaiii susah sangat nak makan ubat…batuk sampai muntah-muntah…

Si Adeeb lak sebelum ni tak pernah lagi boleh tiga serangkai ni….Selesema,batuk dan demam lak….aduiila kesian sangat…bab pasal ubat tu dia kecilk lagi bolehla paksa…tapi ti kalo boleh tak mau bagi makan ubat yg ada drug ni…tapi apakan daya…demam,selesema ngan batuknya tak kebas-kebas lah…sedih uminya ni…serba tak kena…

3 hari lepas balik kampung…maybe cuaca kut…sekejap panas,sekejap berangin,sekejap hujan…cuaca tak menentu…bawak lak angin dr mana entah…si kecik ni kurang lagi antibodi…ha apa lagi senanglah kan kena penyakit…

ni adeeb masa g taman permainan kat pantai airport…masa ni bukan main happy lagi dia…ni baru selesema ngan batuk….

masa ni baru gak boleh jalan…huhuhu…setahun 3 bulan baru leh jalan…kat playground ni bestlah nk beljar jalan…kalo jatuh tak sakit….huhuhu…

Tengok adeeb tido macamana…ni jam 7:43am…lepas bagi makan ubat demam tadi…baru ada hint nk tido…tido atas dada umi dialah ni…dia selesema,tak boleh nk bernafas sangatlah…bila tido mcm ni…tinggi kan kepala dia…alhamdulillah boleh tido nyenyak….in sya Allah…esok lusa baiklah kan si adeeb ni…

umi rindu nya nk dengar adeeb gelak…mintak tu mintak ni,nk makan tu nk makan ni…dia ni kuat makan…sekarang demam dah tak lalu nk mkan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *