Pentingnya suplement

Assalamualaikum w.b.t
Apa khabar uollss yang hebat-hebat ni…Hari ni ti nak menjawab pada soalan yang biasa bermain kat kepala kita kan…Ni semua adalah NORMAL

PERLU KE SUPLEMENT?

Alhamdulillah ada gak yang sudi tanya soalan ni..
Ti jawab macam ni kat customer ni…
“Contoh yer…Jika kita tengok hari nak hujan..apa akan kita buat?
ambik payung ker?
Biar jer hujan tu…habis kuat basah lah…

Jawapannya: ambik payung lah…barulah tak kena hujan..”

Ha macam tu gaklah suplement ni…suplement ni umpama PAYUNG..kita mengelakkan dari terkena hujan tu..tapi kalau hujan lebat basah gak kat bahagian bawah tapi tak memudaratkanlah kan…boleh jer nak pergi mana-mana..

Beginilah umpamaannya…Doktor ada mengesahkan yang kita ada masalah KOLESTROL tinggi…dan kita tahu apabila kolestrol tinggi boleh menyebabkan salur Jantung tersumbat dan akan mengakibatkan KEMATIAN..betul kan?

Suplement PHYTOCOL-ST menghalang kolestrol-kolestrol jahat dari masuk ke salur darah dan mengelakkan dari arteri jantung TERSUMBAT..manakala OMEGAGuard bertindak sebagai agen pengurai lemak-lemak JAHAT tersebut..

Kesimpulannya: Phytocol – st dan OMEGAGUARD adalah payung yang boleh mengurangkan
kebasahan kita dan mengelakkan kebasahan itu memudaratkan diri sendiri..( kematian)..

 Yang mana satu pilihan uollss?? Mahu BERPAYUNG ataupun biarkan basah kuyup?? Tepuk dada tanya diri sendiri k…

BERITA BAIKNYA… BULAN ni promosi OMEGA GUARD k…kepada yang berminat untuk menguraikan segala lemak degil tu..bolehla TRY…takkan menyesal punya..huhuhu

Sebarang Pertanyaan mengenai produk ke apa ker…nak tanya jer ka…teruslah call/whatsapp ti k..

6 Comments

  1. Bunda_nora

    November 3, 2014 at 2:47 pm

    Assalam, bunda pun pengguna shaklee…terima kasih sudi ke teratak bunda dan follow bunda..

  2. Kakzakie Purvit

    November 3, 2014 at 2:47 pm

    Kalau yg jenis rajin bersenam ok sikit siti tapi kalau yg malas dan selalu kata tak ada masa sebaiknya consume supplement ni sebagai berjaga-jaga macam insurancelah sebenarnya…

  3. Siti Natrah

    November 3, 2014 at 2:49 pm

    Betul tu kak zie…macam insurance gak..kalo dah sakit tak de gunanya ambik insuran..nak ambik insuran masa sihatlah kan..

  4. Siti Natrah

    November 3, 2014 at 2:50 pm

    Salam perkenalan bonda..terima kasih ya sudi singgh

  5. babYpose

    November 9, 2014 at 2:07 pm

    salam natrah, saya ambil supplemen juga. omega tu powder ke ?.

  6. Siti Natrah

    November 9, 2014 at 2:09 pm

    Maaf bbypose…ti g holiday..seminggu tak buka..Omega ni softgel..bukan powder..
    Sis makan suplement apa sblum ni?TAHNIAH…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *