Kami PIlih SHAKLEE

Assalamualaikum w.b.t..

Apa khabar uolls semua..sihat-sihatlah hendaknya kan…Hari ni ti nak ceritalah sikit KENAPA RAMAI SANGAT yang jadi ahli shaklee dan kenapa diorang pilih untuk menjadi pengedar…pengedar macam kasar jer ayat..DISTRIBUTOR..mesti ramai kan pernah lihat DISTRIBUTOR in shaklee ni…

APA FAEDAH YANG KAMI DAPAT?

  • Bagi yang belum punya ahli dibawahnya dipanggil pengedar.  Pengedar dapat membeli produk dengan harga DN..iaitu 20% lebih murah dari harga JUAL.
  • Bonus peribadi akan diberikan oleh shaklee jika layak iaitu beli dan dapat kumpul uv 150 dan lebih.
  • Boleh menaja orang lain dan dapat menyertai program tajaan ANTARABANGSA
  • Boleh menghadiri acara tajaan syarikat untuk para pengedar.
  • Jika jumlah uv dapat dikumpulkan sebanyak 3000uv akan dinaikkan pangkat ke 
  •  
  • SUPERVISOR.
  • Supervisor akan diberikan bonus kepimpinan dan akan dibayar oleh shaklee seperti selayaknya
  • Bonus program insentif Istimewa juga akan dibayar oleh shaklee
  • Boleh menyertai Program subsidi Kereta Shaklee
  • Dapat menyertai seminar,persidangan dan konvesyen
  • Dapat pengiktirafan peribadi dalam penerbitan Shaklee,Majlis penganugerahan dan konvesyen

SUSAH KER NAK JUAL SHAKLEE ni?

  • Sebenarnya kan apapun pekerjaan yang kita tidak minat akan jadi susah tau..so bagi pandangan tilah..kita kena cinta dulu apa yang kita nak buat..
  • Bab susah tu..semuanya atas usaha kita..dan kita LETAKKAN ALLAH no 1…

Kami ada group yang akan support each other untuk naikkan semangat kita untuk lebih berjaya.
Kami ada mentor yang sudah berjaya dan tugas kita hanya ikut sahaja apa yang diorang dah buat dan berjaya..IN SYA ALLAH kejayaan milik kita.

Berminat nak tau bagaimana CINTANYA kami kat produk ni dan kami letakkan ALLAH no 1..JOmlah join kami…sure takkan menyesal..yang dulunya solat akhir waktu,SEKARANG mesti takut nak solat LEWAT tau..bukan takut kat LEADER tapi kat ALLAH…


CALL / WHATSAPP jer ti k  013.972.1859.

    2 Comments

    1. Zaitun

      November 13, 2014 at 9:34 am

      Masih ingat masa kat zai naik pentas dapat jd supervisor. Lepas tu pernah hubby gantikan pergi dalam dan luar negara trip sbb masa tu anak2 kecik lagi. Kak zai joint awal 90an. Shaklee memang produk yang elok. Kami masih lagi gunakan produk ini.

    2. Siti Natrah

      November 13, 2014 at 9:35 am

      Alhamdulillah kak zai…lama dahkan shaklee ni…kalau brg baik mesti kekalkan..salam perkenalan kak zai

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *