Betul ker Shaklee Bagus?

Assalamualaikum w.b.t

Apa khbar?Alhamdulillah semuanya sihat kan…yang ada pun mesti selesema jer kan..al maklumlah sekarang ni musim hujan dah mai…kalau ti yang duk kat TERENGGANU ni..musim tengkujuh dah tiba kut…tiga hari tu hujan tak berhenti..hari ini baru nampak cerah sikit..Alhamdulillah..dah alang-alang cerah ni..basuh bajulah jawapnya..huhuhu..

Ti tak mahu cakap pasal hujan sebenarnya hari ini..ti nak kongsikan beberapa TESTIMONI customer ti yang dah berjaya dengan tips-tips penyusuan yang ti kongsikan sebelum ni…Korang ada baca tak??kalau belum…Tekan sini k..ti dah tolong link kan…Thanks sudi baca..

TESTIMONI PERTAMA

ok…akak ni kekurangan susu untuk baby bertuahnya…Sebelum ni dia ada Order mahu ESP(energy soy protein) dengan ALFALFA..tetapi dengan kekurangan budget..dia cancel ESP dan ambik ALFALFA sahaja..Takpa saya kata..tapi dengan syarat..akak kena ikut semua tips penyusuan yang sama ajarkan ni..Dan alhamdulillah RESULTNYA macam kat atas ni…Alfalfa ni bagus dan serasi dengan dia dan semua ibu-ibu..in sya ALLAH..
” Susu makin bertambah dari yang biasa pump”

Ok…akak ni lak memang dah ambik set menyusu shaklee k..TETAPI akak ni tak tahu cara untuk menyimpan stok..pump ada tapi dia letak dalam almari..tak pandai guna katanya..so ti ajarlah cara kumpul stok cara TANDEM PUMPING...Alhamdulillah dengan berkat usaha dia dan ditambah sikit dengan perasa SET MENYUSU SHAKLEE..daaaaa nilah hasilnya..bukan main happy lagi dia..kalao dia happy..ti lagilah happy tau…TAHNIAH untuk ibu ni yang BERUSAHA dan praktiknya ilmu yang ada. Dan akak ni mempunyai nekad yang tinggi untuk pump dan bagi kat anak dia…Teladan yang baguskan..dan patut di ikuti..betul ka betul?

Yang ni lak tak masuk bab menyusulh…yang ni mealshake..Ni sepupu belah husband ti..Hari tu dia ada bersunggut yang anak dia ni kecik tak besar macam anak orang lain tembam ja..so ti suggestkan mealshake sama dengan VITAMIN C Chew..Alhamdulillah nampak feed back yang positif kan..Alangkah happynya kan kalau anak dah mula makan..permulaan yang bagus untuk ibu ni…TAHNIAH..

 yang ni lak…dia dah ambik SET RESDUNG sebelum ni..lepas tu dia berhenti nak try produk lain…AKIBATNYA habis muka dia naik jerawat..Tulah kan..kalau suka makan macam-macam produk ni..kita kenalah setia pada yang SATU..betul tak..chewaahhh…Moral kat sini…Suplement shaklee adalah TERBAIK dan BAGUS untuk dia ni..Alhamdulillah..
Yang ingin merasai sama macam akak-akak,ibu-ibu kat atas ni…masih belum terlambat tau..in sya ALLAH..setiap usaha pasti ada kejayaan kan..ALHAMDULILLAH..
kalau ibu – ibu nak cuba..call/whatsapp lah ti k..
013.972.1859

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *