MEALSHAKE pencetus selera anak

Assalamualaikum w.b.t

September dah 3 hari, hari ni,baru gak nk update status..hahaha..bulan ni PROMOSI berkembar tau dalam shaklee..PROMOSI MEALSHAKE beli 3 percuma 1 dan COLLAGEN POWDER beli 6 percuma 1..

FUHHH semuanya hebat-hebat k…

Ni ti nak bagi testimoni customer ti…

Haritu customer ti ni nak bagi anak dia try mealshake sebab anak dia ni tak mau makan okey..macam-macam makanan dah bg tetap tak mau makan..dia cuma nak minum susu aje..
Lepas consume mealshake dalam sebulan ti whatsapp dia..tanya bagaimana dah anak dia..

Dan yang bestnya dia bagitau anak dia dah nak makan..kalau letak mealshake dalam susu anak mesti senang nak suruh makan..tapi kalo tak bg minum haritu mesti susah sangat nak makan..see mealshake ni boleh membantu anak-anak bagi ada selera dalam makanan k..Alhamdulillah kan..

Mak mana yang suka kan kalo anak dia tak lalu nk makan..Serupalah fenomena tu kat anak-anak ti..kalau pagi tu ti campur mealshake dalam susu diorang,sepanjang harilah asyik duk mintak makanan aje..sampaikan ti lak xtau nak bagi makan apa..ha sampai tahap tu okey..

Tapi kalau balik kampung,ni bab makan buah palas banyak sangat tau..mesti malas nak bawak balik..tak muat bakul..so tak bagilah anak-anak minum mealshake..nah ko akibatnya anak-anak memang susah nak makn..

Buat mak ayah yang ada nasib yang sama macam ti dan customer ti ni,ti syorkan trylah set untuk kanak-kanak..in sya ALLAH takkan menyesal..

Kalau yang berminat..boleh jer terus whatsapp ti k..call pun boleh..0139721859

2 Comments

  1. Tanpa Nama

    September 8, 2014 at 10:25 am

    This website definitely has all of the information I wanted concerning this
    subject and didn't know who to ask.

    Visit my page; stamped concrete patio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *