” First Segmen : Jom Tambah Kawan ! by Lieya Yaya “

Assalamualaikum w.b.t..
Apa khabar yer uollss..harap sihat-sihatlahkan..
Now ti join segmen lagi..join segmen lah buatkan ti ramai kenalan..dan ti pun berharap sangat lagi ramai yang sudi berkawan dengan ti..
yang ada impian sebesar-besarnya nak tambah kenalan macam ti..jom join segmen ni..klik jer kat banner ni k..
http://sweetsouryaya.blogspot.com/2014/09/first-segmen-jom-tambah-kawan-by-lieya.html
Sebelum tu,DIHARAPKAN sudilah follow blog ti juga k..namanya segmen ni JOM TAMBAH KENALAN..huhuhu..
Selain blog “ummi adeeb cot.cet ” ni kawan-kawan sudikanlah berkawan dengan ti di FACEBOOK yer..https://www.facebook.com/ctnatrah.shaifuddin
Terima kasih banyak-banyak yer..semoga hubungan kita ni berpanjangan hendaknya..chewahhh…huhu
Tag 

16 Comments

  1. Siti Natrah

    September 25, 2014 at 8:00 am

    dah singgah dah terima kasih yer

  2. Siti Natrah

    September 25, 2014 at 8:02 am

    done follow..selamat bersegmen

  3. AyuInsYiraH

    September 29, 2014 at 6:39 am

    ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen juga…nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/first-segmen-jom-tambah-kawan-by-lieya.html

  4. Siti Natrah

    September 29, 2014 at 2:01 pm

    done follow cik mimi..tq yer

  5. Dunia Zumal

    October 1, 2014 at 4:21 am

    Selamat bersegmen yer Natrah ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *