Discussion group Shaklee

Assalamualaikum w.b.t.
Saat ni jam sekarang time 11:57pm..mesti ramai dah tido tapi ada gak yang belum tido..blogger-blogger mesti blogwalkingkan..huhu..
Ti ni letih sangat kut siang hari…malam kalau menyusu ADEEB jer mesti tertido skali..alamatnya banyaklah kerja tertunggak tu..
Tengah masuk discussion group tu tertido..malu betullah..perbincangan macamana nak post dalam facebook dengan cari dalam google guna 2 kata kunci..Kadang-kadang ada gak mari buntu
 macamana nak post dalam facebook ni..duk stroll jer Facebook dari atas sampai bawah tup-tup tak post..huhu..kalau nk berjaya JANGAN MALAS k..
Paksa diri..sekarang ni ti nak paksa diri nak update blog tiap-tiap hari..ada tak kawan-kawan tau nk download apa yer nak update guna phone?
Sekarang ni ti update guna phone..kalau terabur tu maaflah yer..ti nk buat setiap ayat tu ti nak letak gambar..tapi yang ni tak boleh..gambar kat bawah jer..ada cara tak otai blogger..
Ni contoh yang kami belajar mal ni dalam group k..
USAHA+SABAR dan resultnya jeng jeng jeng..

2 Comments

  1. watieKB

    September 24, 2014 at 2:33 pm

    Acik pun baru nak try update guna phone..salah klik, dah POST pulak..

  2. Siti Natrah

    September 24, 2014 at 2:35 pm

    huhu..kan acik..tu yang nak tanya kut-kut ada yang tau,guna apa yer yang senang sikit..nk letak gambar banyak2..yang ti guna sekarang ni aplikasi blogger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *