Cara buat blog bagi warga PJS

Assalamualaikum..w.b.t..
Alhamdulillah dah dekat setahun rasanya ti join shaklee..dulu ti tak kenal pun blog ni…kolot tak ti uolls rasa??? Huhu…
Sebabnya rasa tak penting pun nak buat blog ni…duk kat umah jer..nak buat apa kan..
Sekarang dah join shaklee baru tau..penting gak ni blog..salah satu cara marketing..
Sekarang ni bolehla nk ajar anak- anak shaklee ti lak..cara buat blog ni…yg dah pandai goodlh kan..ni yang tak pandai lagi..kalo tak de tutorial susah gaktu nk jalan..
Ni antara contohnya..nanti ti ajar lagi k..semuanya untuk SECRET GROUP ti tersayang..PEWARIS JUTAWAN IN SHAKLEE
Tak maulh kan ti pandai sorang- sorang..tak adil namanya..ada gak yg nk suh ti ajarkan buat BLOG ni..nak suruh ti ajar..mailah join shaklee ngan ti k..
Tak mahal pun 75rm seumur hidup..kalo rajin,dan rezeki lebih dapat side income..you decide nak banyak mana..ha gitu..
Huhuhu…jumpa lagi…
Nak join shaklee contact / whatsapp ti k..
0139721859
 
 
sori yer ni ti update dalam phone..so gambar tak cantik susunannya..ada x yang tau macamna nak buat cantik guna phone yer?yang penting kat mana aje ti boleh update yer…alhamdulillah 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *