Banyakkan susu dengan Set Berpantang Shaklee

Assalamualaikum w.b.t..

ho ho ho…sekarang dah pukul 11.30 malam..ikut rasa mengantuk tu nak jer rasa lending tepi anak..best jer tengok anak tidur..huhuhu..

Tapi kerana excited sangat nak cerita salah satu customer ti ni..feed back positiflah katakan..mestilah nak hebohkan..yer dak..
jeng-jeng jeng..cerita nya macam ni..suspend dak…

Bulan lepas mak jiran ni mari singgah rumah,bagitau nak beli set berpantang kat anak dia..nak add on slimming katanya..ok boleh aja..bisa di atur dong..huhuhu..

Petang semalam ti pergi ziarah rumah dia tengok baby baru…saja jerlahkan tanya macamna sekarang ni..semalam dah 2 minggu berpantang..

“ho ho ho…dia bagitau masa anak pertama haritu tak boleh breastfeeding pun kat baby..tak de susu..
yang kedua ni..alhamdulillah banyak..siap nak pump lagi..nak bagi baby milk fresh okaii…”alhamdulillahkan..

http://natrah4ever.blogspot.com/2014/02/set-berpantang-shaklee-sama-hebat.html

Yang nak tau kepentingan setiap vitamin dalam set berpantang shaklee..uolllss tekan jer kat gambar ni okaii…
Yang kat atas ni set berpantang asas + dengan Alfalfa jer ..yang anak ni ambik set asas + alfalfa + lecithin..kata nak kuruskan..

TETAPI
Ti suka suggestkan kat ibu-ibu nak berpantang ni ambik sekali LECITHIN tu.masa dalam pantang,biasanya baby akan kuat tido kan..ha masa ni mesti breast bengkak..bila dah bengkak sakit tak?off course lah kan..pernah kena tak?bila bby hisap tak keluar kan? ha nilah fungsinya lecithin..lecithin bantu leraikan lemak-lemak susu tu supaya tidak tersumbat..uollss rasa penting tak LECITHIN ni?
Meh baca sini..macamna tu kalau breast tersumbat..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *