Turunkan Berat Badan Lepas Raya…

Assalamualaikum w.b.t..

Apa khabar kawan-kawan…happy lagi ker duk raya??jangan raya sakan punya pasal p makan semua makanan yang ada..alamatnya mendadak-dadaklah naik kan..Husband sepupu ti naik 5 kg bulan syawal ni..mak aiii…tu macam tak jumpa makanan setahun tu…no no no…tak mao lah macm tukan..nak kurus balik bukan senang kan..Tapi tak mau gak kata kat orang..ti sekarang ni pun rasa nak makan jer…await ni mulut tak mau berhenti mengunyah…jap jap buka peti ambik kek,kek habis dalam mulut buka balang kuih lak…ya ampunnnn kenapa ni….

Tapi ti sebenarnya nak naikkan sikit gak berat badan ni..dah kurus sangat tak cantik gakkan..huhuhu..kalau kurus sangat straight jer body ni..hahaha…

Dalam shaklee semua ada you…kalau yang kurus tu boleh naikkan berat badan,yang TERLEBIH BERAT badan tu boleh kurangkan..yang penting kita decide kita nak macamana badan kita ni..

Yang lebih utama ti selalu nak tekankan kat customer-customer ti yang suplement ni membantu badan kita mencukupkan yang kurang dan mengurangkan yang terlebih..so kita akan dapat yang ideallahkan..dan yang kedua kenalah konsisten..barulah apa yang kita impikan menjadi kenyataan..lepas dah konsisten yang ketiga kita mestilah tawakal dan selalu banyakkan berdoa..In sya ALLAH..

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=404e0793ba47ba6ec7b52aefe9ac9cfb
Set Tambah Berat Badan
 

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=e4f21e330c765549a3693c71d596563a
slimming Set

Ha semua ada kan…yang nak kurus leh kuruskan,yang nak tambahkan pun boleh tambahkan..In sya ALLAH..dengan syarat mestilah konsisten..

Yang nak kan KONSULTAN percuma selepas pembelian ,
Yang nak kan HARGA 20% lebih rendah boleh

Call/ Whatsapp k…

 Hubungi ti di No 013-9721859 
 Emel ke natrah4ever@gmail.com atau
 pm ke fb facebook (ctnatrah che kamaruddin)untuk dapatkan harga (RM) setiap set dan sebarang tempahan.

Ti COD ke kawasan Dungun,Paka ,Kerteh dan Kuala Terengganu. Juga menggunakan perkhidmatan pos laju ke seluruh Malaysia termasuk sabah dan sarawak

Dapatkan juga konsutasi percuma apabila anda membeli produk shaklee dari saya pada bila-bila masa anda perlukannya!!.


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *