MINISITE….apa ko benda ni??

Manyak feninglah nak buat benda baru nikan..tapi sukalah jugak sebb boleh belajar perkara baru…pening sekarang ni ti duk belajar cara buat MINISITE…ha apa ko benda ni??

ni salah satu contoh template dalam minisite…

Minisite ni lebih kepada page blog kita untuk jualanlah..huiii tak sabar sebenarnya nak siap dan nak tengok hasilnya..in sya ALLAH dengan pening-pening ni semua pasti ada ganjaran dari ALLAH gak kan..man jadda wa jadda..siapa yang berusaha dialah yang akan berjayakan…itulah janji ALLAH..so kenalah usaha lagi..chayok chayok chayok tiii…huhu..bagi semangat untuk diri sendiri….

Nanti dah siap minisite ti tu bolehla ti share kat sini..huhuhu..harap-harap berjayalah..siapa-siapa rakan blog yang berniaga nak tingkatkan jualan mereka,nak naikkan SEO jangan segan silu watsapp or call ti k..bolehla kita belajar sama-sama…Ti ada group yang boleh bantu dalam buat minisite ni..tapi BERBAYARLAH SIKIT..huhu..sekarang ni zaman semuanya kena bayar yang oiii…akak nak masuk toilet 2 minit pun diorang cas gak..seminit nak g basuh tangan pun kena cas gak..melainkan akak masuk shopping kompleks tak kena bayarlahkan..

hooo salam sayang dari ti..sekarang kepala ni pening sangat so kena tutup lappy dululah..bagi rehat dulu otak ni..ASSALAMUALAIKUM..

Siti natrah Che kamarudin
Call / whatsapp 0139721859

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *