Kenangan raya kami 2014..

Assalamualaikum…
Belum terlambat rasanya nak update RAYA kami tahun ini..huhuhu..lambat kan orang lain dah ke tengah belayar..ti baru gak nak update..TAk sempat nak copy gambar..huhu..alasan lagi..

Ni gambar raya pertama di sebelah keluarga husband ti..TEMA keluarga kami sebenarnya purple..TAPI sedih sangat-sangat baju yang kami upah tak siap..TERPAKSA lah anak-anak pakai baju-baju lama..tak raya manalah..SEDIH sangat..lepas ni ampunlah tak mau upah dah…Yang abang-abang pakai baju melayu warna kuning,adeeb lak warna maroon..baju adeeb mana tuh??? TIME bergambar ni tengahari..adeeb panas..umi buanglah baju adeeb..huhu..

RAYA KAMI YANG KE 7 kami..

Ni umi dan abah berselfie..huhuhu..anak-anak duk main..SEMOGA hubungan kami kekal hingga jannah..IN SYA ALLAH..

Raya ke dua kami tema biru..Baju ti tahun ni semuanya yang nursing..yang purple atas tu ada butang kat depan..baju biru ni lak zip kat kiri dan kanan..so sangat-sangat senanglah adeeb nak menyusu kat mane jer..bila-bila masa jer okaiii..tak kisah pun..senang tak payah nak basuh botol,nak bancuh lagi..yang ni fresh youuu.. IN sya ALLAH jika di izinkan ti nak menyusu sampai 2 tahun..

Aiman,Adeeb ngan angah..adeeb memang tak suka kalau along pegang dia ni..tu yang mengamuk tu..along ni kasar sikit kat adeeb tu yang adeeb fobia kat along..huhuhu..angah suka pujuk adeeb kalo adeeb menangis..suka bagi mainan kat adeeb,so adeeb suka sikitlah kat angah..kalau angah tido mesti dia p gerak..nak main..huhu…anak-anak..suatu hari nanti umi mesti rindu saat-saat ni..
ni anak-anak buah ti belah husbandlah..jadinya cucu-cucu ma ngan ayah a.puelah..termasuk anak-anak ti ,diorang ada 8 orang cucu..riuh kalau semua ada..
 

Dari kiri pakai baju purple tu mestilah ti..huhuu..yang warna biru ni menantu sulong ma,yang tengah tu mestilah ma,mak my husband,yang hijau tu menantu ke dua,ti menantu ke 3,yang last skali menantu ke 4..inilah menantu-menantu ma..tak taulah menantu yang mana,hantu yang mana..hahaha..harap-harap ti taklah yang hantu tu..ti dah buat yang terbaik sebagai menantu..terima ke tidak tu hak dioranglahkan..
sekian,raya kami 2014…tak banyak picturelah..huhu..kamera ada tapi tak jumpa charger..time nak tulah dicari tak jumpa tuh…
SELAMAT HARI RAYA YER KAWAN-KAWAN..MAAF JIKA PENULISAN TI NI ADA YANG TAK KENA..

1 Comment

  1. Tanpa Nama

    September 8, 2014 at 10:25 am

    I am in fact pleased to read this weblog posts which consists of lots of useful data,
    thanks for providing these kinds of information.

    my web site :: Kansas City Emergency Plumber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *