Kelas menjejak master shaklee 2014/2015

Assalamualaikum w.b.t…

01 march 2014 adalah cycle baru bagi team shaklee..Syukur sangat-sangat Allah izinkan ti hadiri kelas ilmu tersebut..Memng sangat bermanfaat buat ti..Terharu pun ada..Pada para peserta yang hadir pada kelas tersebut di cabar untuk capai master habis cycle ini..

Dan ti sahut cabaran tersebut..ti ingin buktikan pada suami ti dan kepada master ti,master wan muliani yang dia tak silap pilih orang..Ti tak akan kecewakan dia..In sya ALLAH..ti yakin sangat Ti ada Yang Maha Pemberi dan Maha Esa yang boleh bantu ti..dengan usaha ti In Sya ALLAH ada kejayaan..

Sini ti nak ceritalah sikit mengenai kelas yang ti join tu..Alhamdulillah master yang hadir langsung tak lokek nak curahkan ilmu..itulah yang dinamakan leader yang berjaya..berjaya memimpin kami ke arah kejayaan..sedikit pun mereka tiddak kedekut ilmu..ti sangat bersyukur berada di bawah group jutawan ni..Alhamdulillah…suatu hari nnti ti sangat yakin ti pun akan berada di tempat mereka sekarang..
Mereka ajar kami bagaimana nak berjaya dan perniagaan MLM shaklee ni..tapi bukan sama dengan MLM yang lain..shaklee akan berikan kepada ahli yang betul-betul commitment dengan jualan dengan banyak manfaat dan faedah..

Antara manfaat yang akan kami dapat adalah cash,car dan covention,tiap-tiap bulan hasil uv kami akan dikira dan kami akan di beri BONUS…bonus akan dikira mengikut jumlah uv yang dikumpul..paling kecil 5% dan paling besar 21%…selain dari bonus personal yang anda kumpul,bonus dari anak-anak buah yang berada di bawah anda pun anda akan dapat tempias nya..

Subsidi kereta pun shaklee bagi youuuu…bolehla you dapatkan kereta impian youuu..porse ker?

convention tiap-tiap tahun akan di adakan..tahun ni depa yang bertuah akan ke itali..aduiii….masa ti pun akan tiba..tapi ti kalau diberi pilihan kelak ti ingin pilih UMRAH..tempat yang semua orang mahu pergi..betul tak????

dengan bnyak manfaat yang akan di dapat ni…nak sangat rasa nya nak kongsi dengan orang lain..senang nya menjemput rezeki..dalam group jutawan ini,kami di ajar mendekatkan diri kat Maha Pencipta..honestly ti bagtau sebelum ni ti xpernah kenal dengan solat dhuha,tahajud lagilah tak pernah buat..dulu time belajar biasa buat solat hajat jer nak mintak lulus periksa..hahahah..sekarang lagi mencabar..semua solat ti buat..tenang sangat rasaa….betul…you all cubalah tak kan menyesal..sebab tu ti suka berada di bawah group jutawan ni.mulut ti ni kalo duk saja rasa ada yang tak kena..so berzikirlah hari-hari..sambil duk wat keje umah tu..ti akan sebut YA WAHHAB maksudnya maha pemberi..3000x sehari..kalau kita selalu ingat kat DIA,DIA lagilah ingat kat kita..YAKIN…dan selalu berfikiran positif..apabila duk mikir negatif tu cepat-cepat istigfar….seronokkan???solat yang sebelum ni xpernah kenal sekarang dah amalkan,..

huh nak citer memang takkan habis…banyak sangat yang kami di ajar…kalo nak tahu lebih terperinci..bolehla kol ti suka-suka tanya..ti ni suka berkawan dan suka bercerita..hhahahaha…

pertama kali tau ti tinggalkan adeeb..mujurlah ALLAH permudahkan urusan ti..adeeb tidak buat hal..kalo tak susah gak ti nak p kelas tu..ALHAMDULILLAH..terima kasih gak kat my lovely husband dan adik ipar ti yang  tolong jagakan anak-anak..kalo tak memng susah ti nk nuntut ilmu ni…..

4jam duk dalam kelas..dan 4 jam gak xde pengeluaran..breast ti bengkak dan sakit sangat..pastu kepala ni duk fikirkan adeeb jer..rehat jer ti baliklh bagi kat adeeb..belah kanan adeeb hisap..belah kiri ti pump..hasil pumping ti dapat 6oz…bila dua-dua ada ransangan ,pengeluaran memng mantoppp….tak caya leh cuba sendiri…

oklh…setakat ni dululh..letihla menulis…yang sudi baca thanks yer…sudi-sudilah tinggalkan komen dan boleh berkenalan..huhuhu…

3 Comments

  1. eMMe

    March 5, 2014 at 8:38 am

    Salam Kenal Ti, wah.. bakal jutawan Ti.. InshaAllah..kalo kite sentiasa mengingati Allah swt, segala impian kite akan jadi kenyataan…
    Amin..comel la Adeeb..

  2. Siti Natrah

    March 5, 2014 at 8:42 am

    In syaa Allah emme,huhuhu..berkat doa semua..master mesti ku capai..hahaha..comel ke adeeb?thanks..huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *